ΑΦΡΑΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΨΩΜΙ

Από την Αλεξάνδρα Βούλγαρη




Υλικά

200ml υγρό ασπράδι
1 γιαουρτι (200γρ)
2 κσ πρωτεινη (ορού γάλακτος ή σόγιας)
3 κσ ασπραδι σκόνη
2,5 κσ μιξ 2
αλάτι μπαχαρικά
1 φακελάκι μπέικιν (μια κουταλιά της σούπας)

σιμιγδαλένιο ψωμί σαν ατομικές πίτσες 


χτυπάμε όλα τα υλικά στο μιξερ μέχρι να γίνει ενας χυλός , βαζουμε σε φόρμα κ ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει κ να σκάσει εξωτερικα το καρβελάκι μας







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ