ΑΦΡΑΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΨΩΜΙ
Από την Αλεξάνδρα Βούλγαρη
Υλικά
200ml υγρό ασπράδι
1 γιαουρτι (200γρ)
2 κσ πρωτεινη (ορού γάλακτος ή σόγιας)
3 κσ ασπραδι σκόνη
2,5 κσ μιξ 2
αλάτι μπαχαρικά
1 φακελάκι μπέικιν (μια κουταλιά της σούπας)
χτυπάμε όλα τα υλικά στο μιξερ μέχρι να γίνει ενας χυλός , βαζουμε σε φόρμα κ ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει κ να σκάσει εξωτερικα το καρβελάκι μας
Υλικά
200ml υγρό ασπράδι
1 γιαουρτι (200γρ)
2 κσ πρωτεινη (ορού γάλακτος ή σόγιας)
3 κσ ασπραδι σκόνη
2,5 κσ μιξ 2
αλάτι μπαχαρικά
1 φακελάκι μπέικιν (μια κουταλιά της σούπας)
σιμιγδαλένιο ψωμί σαν ατομικές πίτσες |
χτυπάμε όλα τα υλικά στο μιξερ μέχρι να γίνει ενας χυλός , βαζουμε σε φόρμα κ ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει κ να σκάσει εξωτερικα το καρβελάκι μας
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου